0527-613090

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan in de bouw? Je professioneel en persoonlijk ontwikkelen kan bij ons bedrijf. Wij bieden jou deze mogelijkheid in combinatie met  een goed salaris. Je komt dan terecht in een professionele, zeer betrouwbare organisatie met een goede reputatie.

 

Op dit moment zijn wij zoekende naar:

 


Open sollicitaties

Je kunt een open sollicitatiebrief schrijven samen met je CV en deze sturen naar onderstaand adres. Maar ook direct persoonlijk via telefonisch contact is geen enkel probleem.
Bouwbedrijf Roos Emmeloord BV
Montageweg 6
8304 BG  Emmeloord
E info@bbroos.nl

 

 

Leerbedrijf

Bouwbedrijf Roos is tevens een erkend leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen de kans om ervaring op te doen in de bouw en zich op deze wijze te ontwikkelen tot misschien wel de nieuwe collega in de toekomst.

Top <h4>bbroos.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.bbroos.nl/recente-projecten/">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/specialisaties/">Specialisaties</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/woningbouw/">Woningbouw</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/utiliteitsbouw/">Utiliteitsbouw</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/renovatie/">Groot onderhoud en renovatie</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/verbouw/">Aanbouw en verbouw</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/restauratie/">Restauratie</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/zorg-en-onderwijs/">Onderwijs en zorg</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/in-ontwikkeling/">In ontwikkeling</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/overige/">Overig</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/over-bouwbedrijf-roos-emmeloord/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/werken-bij/">Werken bij</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/duurzaam/">Duurzaam</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.bbroos.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>